Travl uge i Århus

Tirsdag var aktivisterne fra kampagnen først en tur på Katedralskolen, og derefter blev der delt ud på Sankt Clemens Stræde og Sankt Clemens Torv.

Onsdag var der rundtur til en række cafeer og kiosker, hvor der blev hængt plakater op. Mange lokale handlende var glade for initiativet, hvilket betyder, at der nu ligger flyers rundt omkring i en række af byens cafeer og kiosker.

 Det var virkelig fedt at opleve, at så mange mindre steder gerne ville have vores plakater hængende og flyers liggende fremme, man fornemmer virkelig, at mange i byen gerne vil bakke op om kampagnen, siger Patrick fra kampagne-gruppen.

Fredag gik turen til Århus Akademi og Langkær Gymnasium hvor der blev uddelt flyers til eleverne.

Lørdag stod aktivisterne i den hektiske lørdagshandel på Lilletorv og uddelte løbesedler til forbipasserende.

Se information om AFAs bustur til Århus 6. februar

Tags: