DNSB-medlem bag hærværk mod mindemur

Det var i starten af august, at mindesmuren i Odense for Andreas og Andreas blev udsat for hærværk. Der blev malet hagekors og forskellige nazistiske slagord. Det er anden gang at DNSB-folk udsætter muren for hærværk.

graffiti.png

Projektantifa.dk kan nu afsløre, at manden bag hærværket er DNSB’eren Martin Grønmark, der bosat få hundrede meter fra mindesmuren. Det var ham der publicerede fotos af hærværket på DNSB’s debatforum kort efter det var sket, og han har for nyligt uddybende fortalt på samme forum hvordan det blev udført.

Martin Grønmark er DNSB-medlem, og har deltaget ved en række af nazi-partiets aktiviteter, blandt andet ved flere Daneskjold-koncerter.

Læs FAFs omtale af graffitimurens tilblivelse.

Læs FAFs omtale af det første hærværk.

Læs FAFs nekrolog over Andreas