Fyn: “Frit Danmarks løgne må ikke stå uimodsagt”

Plakaterne, der iøvrigt kan ses her, blev sat op i blandt andet Ørbæk og Svinninge, hvor flere Frit Danmark-folk har til huse. Her blev der også pillet klistermærker ned fra diverse højreekstreme grupper.

I Svinninge mødte aktivisterne en gruppe lokale unge, der tog meget positivt imod kampagnen mod Frit Danmark. Det blev til en kort snak om det kommende lokalvalg, og de unge gik der fra med en bunke materiale som de selv ville sætte op i den nærmeste fremtid.

 Frit Danmark lever på en løgn om, at Danmark er invaderet af en ‘muslimsk besættelsesmagt’, og betragter sig selv som direkte arvtager af modstandsbevægelsen under Anden Verdenskrig. Deres holdning er ikke blot historieforvrængning og respektløs overfor modstandsfolkene, de er en direkte racistiske gruppe, og det er vigtigt at bemøde deres løgne hver eneste gang de forsøger at vinde fodfæste, siger Emil fra Sydfynske Venstreradikale.

2.png

Plakaterne kom også op i Nyborg, hvor Dansk Folkepartis byrådsmedlem Bente Damhave samarbejder med Lars Grønbæk Larsen fra Vederfølner. Netop Grønbæk Larsen stiller op til kommunalvalget for Frit Danmark. Desuden blev der sat plakater op i Ringe.

 Det her er kun startskuddet til kampen mod Frit Danmark, og vi kommer til at sprede rigtigt meget materiale den kommende tid, afslutter Emil.