Om Projekt Antifa

ProjektAntifa.dk er et website for antifascister, af antifascister. Siden blev lanceret 10. august 2009. Initiativet til oprettelsen af en antifascistisk nyhedsside blev taget af Antifascistisk Aktion (AFA). Der blev nedsat en selvstændig redaktionsgruppe, der i dag driver siden uafhængigt af AFA.

På sitets et-års fødselsdag lancerede vi Antifashoppen, en netbutik der sælger antifascistisk propaganda og merchandise.

Målet med siden er, at være et værktøj i kampen mod alle former for fascisme og racistisk undertrykkelse. Vi er en aktiv del af den antifascistiske bevægelse.

ProjektAntifa.dk bringer nyheder om aktuelle begivenheder og temaer, samt baggrundstekster om blandt andet strategi, analyse, historie og kultur. Vi ønsker at repræsentere antifascismen bredt, så alle er velkomne til at tippe os om nyheder m.v.

Holdninger udtrykt i artikler og baggrundstekster deles ikke nødvendigvis af redaktionen.

Hvis du vil støtte os økonomisk, er du velkommen til at sætte et hvilket som helst beløb ind på vores konto:
Reg: 1671
Konto: 0001442929